×
 

Hoppa till innehållet

OM LBS KREATIVA GYMNASIET

LBS Kreativa Gymnasiet passar dig som är intresserad av en kreativ framtid och som vill kunna att plugga vidare efter gymnasiet. Här är fokus på att du ska kunna utvecklas så långt som möjligt med resultat som ger många valmöjligheter för vidare studier.

LBS erbjuder skarpa utbildningar inom estetiska och tekniska områden där du förutom den traditionella undervisningen av skickliga lärare, också får skapa och uttrycka dig inom områden som intresserar dig lite extra.

Elever pysslar och skrattar vid ett runt bord.
 • CREATING CREATORS SINCE...

  1993

  I över 30 år har vi utbildat framtidens kreatörer.

VÅRA AWARDS

 • LBS E-SPORT AWARDS

  Varje år hålls LBS E-sport League som slutligen avgörs under E-sport Awards. Lagen får vara proffs för en dag medan de slåss om medaljerna.

  Logga för e-sport awards.
 • LBS GAME AWARDS

  Ett event där vi hyllar våra spelgrafiker och spelutvecklare. Bidrag lämnas in till en jury som på kvällen för eventet korar vinnarna.

  Game Awards logga.

LBS Masterclass

Masterclasses är det vi kallar våra gästföreläsningar, workshops och möten med branschen. Vi bjuder in personer som arbetar i eller studerar mot branscher relaterade till våra utbildningar. På så vis får du som elev inblick i arbetslivet och verklighetsförankring i din utbildning.

Person pekar på presentation på vägg inför en klass.