×
 

LBS KREATIVA GYMNASIET GÖTEBORG

LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg utbildar dig för att lyckas i framtidens kreativa branscher. Vi är det självklara gymnasievalet för dig som är intresserad av en kreativ framtid och som vill ha högskolebehörighet efter gymnasiet.

Lediga platser

På LBS Göteborg får du en kreativ gymnasietid samtidigt som du förbereds för högskola och universitet. Just nu har vi platser kvar på Estetiska programmet, och det finns möjlighet för dig att byta till oss!

Har du frågor om att byta gymnasium eller om vår skola? Kontakta oss!

Lärare hjälper elev

Upplev skapande

Vi erbjuder skarpa utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet. Utöver den traditionella undervisningen av skickliga lärare får du skapa och uttrycka dig inom områden som intresserar dig lite extra.

Hos oss får du hjälp att utmana dig själv och våga tro på att allt är möjligt. Med fokus på ditt intresse i en inspirerande miljö hjälper vi dig att utforska din kreativitet, samtidigt som du får med dig en högskoleförberedande utbildning i ryggsäcken.

Vill du skapa – är vi ditt självklara gymnasieval.

Tre elever kreerar

VÅRA PROGRAM

Vi erbjuder det Estetiska programmet och Teknikprogrammet med flera spännande profiler. Alla våra utbildningar är högskoleförberedande.

BESÖK OSS

Vill du veta mer om oss på LBS Kreativa Gymnasiet Göteborg? Besök oss på Öppet hus eller som Elev för en dag så får du lära känna oss bättre. Välkommen!

PLS FOLLOW 💛

Följ oss i våra sociala kanaler för att hålla koll på vad som händer i skolan och få en känsla av hur det är att gå här.

 

WHAT'S NEW?

Se alla nyheter