×
 

Hoppa till innehållet

LBS KREATIVA GYMNASIET STOCKHOLM NORRA

LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Norra utbildar dig för att lyckas i framtidens kreativa branscher. Vi är det självklara gymnasievalet för dig som är intresserad av en kreativ framtid och som vill ha högskolebehörighet efter gymnasiet.

Två elever går igenom en gul korridor.

Upplev skapande

Vi erbjuder skarpa utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet. Utöver den traditionella undervisningen av skickliga lärare får du skapa och uttrycka dig inom områden som intresserar dig lite extra.

Hos oss får du hjälp att utmana dig själv och våga tro på att allt är möjligt. Med fokus på ditt intresse i en inspirerande miljö hjälper vi dig att utforska din kreativitet, samtidigt som du får med dig en högskoleförberedande utbildning i ryggsäcken.

Vill du skapa – är vi ditt självklara gymnasieval.

Elever presenterar deras arbete inför klassen på storbildskärm.

VÅRA PROGRAM

Vi erbjuder det Estetiska programmet och Teknikprogrammet med flera spännande profiler. Alla våra utbildningar är högskoleförberedande.

BESÖK OSS

Vill du veta mer om oss på LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Norra? Besök oss på Öppet hus eller som Elev för en dag så får du lära känna oss bättre. Välkommen!

FOLLOW US

Följ oss i våra sociala kanaler för att hålla koll på vad som händer i skolan och få en känsla av hur det är att gå här.

 

WHAT'S NEW?

Se alla nyheter