×
 

OM LBS STOCKHOLM NORRA

LBS Stockholm Norra finns i kreativa och fräscha lokaler bara ett stenkast från Vasastan. Hos oss får du hänga med proffsiga och engagerade lärare som alla gör sitt bästa för att du ska nå dina mål och drömmar. Vi tror att du skulle trivas och hoppas att du även du vill bli en LBS:are och plugga på något av de spännande, högskoleförberedande program vi erbjuder.

Närhet till branschen
I Stockholm finns mängder av möjligheter för oss att integrera utbildningen med såväl e-sport som spelbranschen, det gör vi genom både studiebesök och föreläsningar och vi använder oss av den senaste tekniken. Här kommer du att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet samtidigt som du ges en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en karriär inom grafik-, webb-, e-sports- eller spelbranschen.

E-sport
LBS Stockholm Norra är en framgångsrik e-sportskola. Våra e-sportare har vunnit LBS league och skol-SM flera år i rad. Vi är ledande i spelet Valorant och CS.

Det händer hos oss
För oss är trygghet och gemenskapen på skolan viktig och att vi gör roliga saker tillsammans. En gång per termin så anordnar vi LAN där vi förutom att spela, har olika rum med andra aktiviteter, såsom brädspel, biorum, VR rum och annat kul. Vi har också flertalet olika klubbar på skolan där elever med liknande intressen umgås.

På LBS Stockholm Norra vill vi att du ska känna en trygghet och en glädje till skolan. En skola där du kan vara precis som du vill.

Två elever gör high five i e-sport salen
 • Det är alltid en glad och trevlig miljö att befinna sig i. Det finns alltid rum att hänga i och saker att göra med vänner.

  Love Åk 2, Spelutveckling

VANLIGA FRÅGOR

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om vår skola. Har du andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

VÅRA AWARDS

 • LBS E-SPORT AWARDS

  Varje år hålls LBS E-sport League som slutligen avgörs under E-sport Awards. Lagen får vara proffs för en dag medan de slåss om medaljerna.

  LBS e-sport awards logga
 • LBS GAME AWARDS

  Ett event där vi hyllar våra spelgrafiker och spelutvecklare. Bidrag lämnas in till en jury som på kvällen för eventet korar vinnarna.

  lbs game awards logga

MASTERCLASS

Masterclasses är det vi kallar våra gästföreläsningar, workshops och möten med branschen. Vi bjuder in personer som arbetar i eller studerar mot branscher relaterade till våra utbildningar. På så vis får du som elev inblick i arbetslivet och verklighetsförankring i din utbildning.

Elev står och pratar framför klassen