Våra elever hyllas för sin kreativa talang

LBS Music & Media Awards arrangeras årligen av skolor inom LBS Kreativa gymnasiet där vi hyllar framstående arbeten inom musik-, design och media. Juryn bestod av personer inom branschen och det var 18 skolor som var med och tävlade.

Vi är glada över att kunna rapportera om våra elevers deltagande och prestationer vid årets LBS Music & Media Awards. Under den årliga galan fick elever från vår skola möjlighet att visa upp sitt arbete och tävla mot elever från andra skolor runt om i landet inom olika kategorier inom musik, design och media.

Vår närvaro vid galan resulterade i flera nomineringar och priser inom musik. En elev från årskurs två hem priset i kategorin fri musik, medan en annan elev från samma årskurs fick en nominering. Dessutom vann en elev från årskurs ett priset i kategorin komposition. Dessa utmärkelser är en uppmuntran till våra elevers arbete och visar på deras talang inom musik.

Inom film och foto tävlade elever från alla LBS-skolor med en variation av verk i kategorier som reklamfilm, porträttfoto och iscensatt foto. Deras deltagande visar på deras intresse och engagemang för visuell konst och deras förmåga att utforska olika uttrycksformer.

Även inom grafisk design tävlade eleverna med verk i kategorier som produktdesign, grafiskt hantverk och fri illustration. Många elever på våra skolor där deras kreativitet och skicklighet imponerade och visade på förmåga att arbeta inom olika designområden.

Vi är stolta över våra elevers deltagande vid årets LBS Music & Media Awards. Deras prestationer är en reflektion av deras talang och dedikation, och vi ser fram emot att fortsätta stödja dem i deras kreativa utveckling och framgång. Vem vet, nästa år kanske vi tar hem vinst i foto, film eller grafisk design också!

Gå gärna in och lyssna på Elmer i musiktvåan, på musiken till en startmeny som vann i kategorin fri musik och på Anteros låt Virtuoosi som vann komposition. Det finns såklart mer som eleverna har gjort på SoundCloud.

Länk:https://soundcloud.com/lbs-trollhattan-mu

Läs fler nyheter