×
 

Hoppa till innehållet

ELEV FÖR EN DAG PÅ LBS TROLLHÄTTAN

Välkommen att boka in dig till elev för en dag!

Följ med en klass under en skoldag hos oss. Häng med våra elever, lärare och ställ alla frågor du har om skolan och gymnasievalet. Du kommer att få testa på våra program inom profilen du besöker. När du kommer hit så kommer en lärare att möta dig vid ingången och visa dig runt och sen kommer du få vara med på lektioner som har med profilen att göra. Stor sannolikhet är att det är fler nior från andra grundskolor som också kommer, så det kan vara så att du redan då får träffa en blivande klasskompis i gymnasiet!

Boka in dig i formuläret så hör vi av oss för att boka in en dag. När du har fyllt i formuläret så kommer vår biträdande rektor, Hanna, att höra av sig till din mail och så kommer ni att bestämma en dag och tid.

Har du några frågor om ditt besök? Mejla till: hanna.augustsson@lbs.se eller ring på 0520-474872. Du hittar oss på Österlånggatan 55.

ELEV FÖR EN DAG ANMÄLAN

Anmäl dig i formuläret här så hör vi av oss till dig via mail för att boka in en tid. Håll utkik i din inkorg!

När börjar du gymnasiet?
Välj program

När du eller dina föräldrar skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus/annan skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. LBS Kreativa Gymnasiet är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt programval och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande utbildningar. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningstiden för den sökta utbildningen gått ut. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss. Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

KONTAKT

Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

 

Kontakta mig

Har du frågor om elev för en dag är du varmt välkommen att kontakta mig!

Hitta hit

Besöksadress

Österlånggatan 55
461 34 Trollhättan