×
 

Hoppa till innehållet

Se datum ↓

ANMÄL DIG TILL ÖPPET HUS

Fyll i formuläret här så får du mer information om skolan, uppdateringar och påminnelser när öppna huset närmar sig.

När börjar du gymnasiet?

När du eller dina föräldrar skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus/annan skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. LBS Kreativa Gymnasiet är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt programval och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande utbildningar. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningstiden för den sökta utbildningen gått ut. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss. Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

KONTAKT

Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

 

ÖPPET HUS PÅ LBS KREATIVA GYMNASIET TROLLHÄTTAN

Creators welcome! På våra öppna hus kommer du och besöker skolan, där du får prata med våra elever, lärare och veta mer om programmet som just du är intresserad av. Du får möjlighet att se våra olika salar, klassrum och få en känsla för LBS!

Du kommer att få lyssna på en presentation och vara med på en workshop där du får testa på våra program och utrustning inom programmen. Hålltiderna för presentationerna är 15 min, 45 min och 75 min efter starttid. Så du kan komma när det passar dig.

Du behöver inte anmäla dig för att komma men om du fyller i formuläret här på sidan så får du påminnelser via sms och mail när öppna huset närmar sig.

Vår skola finns på Österlånggatan 55, men om du har några frågor inför ditt besök – kontakta gärna biträdande rektor: hanna.augustsson@lbs.se eller ring 0520-474872.

Du kan också följa oss på FacebookInstagram eller TikTok. Sök på LBS Trollhättan.

Varmt välkommen till oss på LBS!

Kommande öppna hus:

 • Inga kategorier
  • kl -

  • kl -

  • kl -

  • kl -

  Hitta hit

  Besöksadress

  Österlånggatan 55
  461 34 Trollhättan

  ELEV FÖR EN DAG

  Visste du att du också kan besöka oss som Elev för en dag? Det är ett utmärkt sätt för dig att verkligen känna på hur det är att vara elev hos oss. Välkommen att anmäla dig!