×
 

ANMÄL DIG TILL ÖPPET HUS

Anmäl dig här i formuläret och få påminnelser när öppna huset närmar sig.

Välj en tid för entré

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

Studiestart

När du eller dina föräldrar skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus/annan skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. LBS Kreativa Gymnasiet är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt programval och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande utbildningar. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningstiden för den sökta utbildningen gått ut. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss. Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

KONTAKT

Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

 

ÖPPET HUS PÅ LBS KREATIVA GYMNASIET STOCKHOLM SÖDRA

Creators welcome! På våra öppna hus kommer du och besöker skolan, där du får prata med våra elever, lärare och veta mer om programmet som just du är intresserad av. Du får möjlighet att se våra olika salar, klassrum och få en känsla för LBS!

Alla som vill besöka skolan behöver göra en separat bokning, dvs både elev och vårdnadshavare behöver boka sin plats. För att göra en till anmälan måste du ladda om detta formulär och du kan inte ange samma mailadress två gånger.

Vår skola finns på Tullgårdsgatan 12, om du har några frågor inför ditt besök – kontakta oss gärna här eller tel: 076-144 95 38.

Varmt välkommen till oss på LBS!

Kommande öppna hus:

 • Inga kategorier
  • kl -

  • kl -

  • kl -

  • kl -

  Stockholm Södra

  Besöksadress

  Tullgårdsgatan 12

  116 68 Stockholm

  Postadress

  Tullgårdsgatan 12

  116 68 Stockholm

  Kontakt

  076-144 95 38

  stockholm@lbs.se

  ELEV FÖR EN DAG

  Visste du att du också kan besöka oss som Elev för en dag? Det är ett utmärkt sätt för dig att verkligen känna på hur det är att vara elev hos oss. Välkommen att anmäla dig!