×
 

Hoppa till innehållet
Music and media awards rosa och vit logga.

MUSIC AND MEDIA AWARDS 2024

Music and Media Awards är en av de 3 galor som LBS Kreativa gymnasium arrangerar årligen och riktar sig till elever som läser Grafisk Design, Foto & Film, Musik och Media-Beteende. I år arrangeras LBS MAMA av LBS Örebro och hålls i Kulturkvarteret. Eventet samlar hundratals talangfulla elever från alla Sveriges LBS-skolor och under en livad eftermiddag tar eleverna del av varandras bidrag och tävlar om fina priser!

Tävlingen innefattar kategorierna Foto, Film, Grafisk design och musik. Nytt för i år är även kategorin Bästa Samarbete där ett speciellt bidrag, som krävt samarbete mellan två eller fler inriktningar, hyllas. 

Se 2024 års MAMA här:

10 APRIL 2024 KL 14:00

SÅ FUNGERAR TÄVLINGEN

  1. 1.

    Årets kategorier presenteras och eleverna får under profilveckor arbeta i team eller enskilt med sina bidrag.

  2. 2.

    Eleverna får rösta fram ett bidrag från varje kategori på sin skola. Bidragen som går vidare blir bedömda av en inriktningslärare och en extern jury bestående av branschrelaterade personer. De bästa bidragen i kategorierna nomineras till galan.

  3. 3.

    Under Music and Media Awards 2024 utnämns vinnarna och bidragen hyllas under en sprudlande eftermiddag med shower, framträdanden och tävlingar!

BESÖK OSS

Vill du veta mer om oss på LBS Kreativa Gymnasiet Linköping? Besök oss på Öppet hus eller som Elev för en dag så får du lära känna oss bättre. Välkommen!