×
 

Hoppa till innehållet

E-sport som individuellt val

E-sport på LBS Linköping

LBS E-SPORT - INDIVIDUELLT VAL

Är spel och e-sport det du verkligen brinner för? Kombinera då din inriktning med E-sport som individuellt val!

E-sport kräver uthållighet, god fysisk och mental kondition samt lagarbete. Kursen E-sport på LBS Linköping innehåller både spelträning och fysisk samt mental träning för ett sunt utövande. Utifrån kunskap om en spelares behov, spelens upplägg och innehåll skapar vi tillsammans en spelarprofil som kopplas till ett träningsprogram för att göra dig till den bästa spelaren du kan bli. Erfarna e-sportscoacher samarbetar med aktiva spelare för att utveckla dina talanger maximalt. Matcher och turneringar är även en hörnsten av E-sport på LBS Linköping.

LBS E-sport league och E-sport Awards under vårterminen är e-sportligan för alla esportare på LBS som avgör vilken LBS skola som är bäst på spelen CS-GO, Valorant och League of Legends. I matcher mellan skolorna kämpar sig eleverna fram till ett slutspel som sedan sker live inför publik på scen i ett evenemang som också live-streamas. Se mer av E-sport Awards här.

Du får även dra nytta av LBS tunga erfarenhet och kunskap inom event, marknadsföring, företagande, streaming, kreativt problemlösande, medier och mycket mer i nära samarbete med Dreamhack. Det gör dig till en nischad eventarrangör med specialkunskap.

 • E-sportens globala marknad förväntas växa med hela

  21%

  i omsättning kommande fyra åren

 • Den globala e-sportsmarknaden var värderad till

  1.22

  miljarder dollar 2021

 • Man får utvecklas på det man behöver inom sitt spel. Läraren kollar vad just du behöver lära dig och ändra på för att komma steget längre.

  Filip åk 3

BESÖK OSS

Vill du veta mer om oss på LBS Kreativa Gymnasiet Linköping? Besök oss på Öppet hus eller som Elev för en dag så får du lära känna oss bättre. Välkommen!