×
 

OM LBS HALMSTAD

Här flödar kreativitet och idéer
Skolan flyttar in i helt nya kreativa lokaler på Högskolan Halmstads campusområde i september 2023. Hos oss får du proffsiga och engagerade lärare som alla gör sitt bästa för att du ska nå dina mål och drömmar. Vi hoppas att just du vill bli LBS:are och plugga på något av de spännande, högskoleförberedande program vi erbjuder.

Det händer hos oss
Under din studietid hos oss kommer du att få uppleva aktiviteter, gemenskap och glädje som gör dina tre år hos oss både lärorika och roliga. På skolan arrangerar vi bland annat LAN, studieresor, temadagar och profilveckor med skarpa projekt.

Branschkoppling
I Halmstad finns mängder av möjligheter för oss att integrera utbildningen med branschen och vi använder oss av den senaste tekniken. Här kommer du att få en gymnasieutbildning av hög kvalitet samtidigt som du ges en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en karriär inom grafik-, arkitektur-, webb- och spelbranschen.

Gemenskap
Det bästa med LBS Halmstad är att vi är en liten skola med stor gemenskap. Här är alla välkomna och här får du vara precis som du är! Skolan genomsyras passionerat av utbildnings- och utvecklingsfrågor. Vi värnar det yttersta om demokrati, hållbarhet och värdegrundsfrågor.
Hos oss får du tre fantastiska gymnasieår!

 • Jag tycker att det är en väldigt fin skola med mysig miljö där alla passar in. Jag skulle definitivt rekommendera LBS!

  Leo Elev

VANLIGA FRÅGOR

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om vår skola. Har du andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

VÅRA AWARDS

 • LBS E-SPORT AWARDS

  Varje år hålls LBS E-sport League som slutligen avgörs under E-sport Awards. Lagen får vara proffs för en dag medan de slåss om medaljerna.

  LBS e-sport awards logga
 • LBS GAME AWARDS

  Ett event där vi hyllar våra spelgrafiker och spelutvecklare. Bidrag lämnas in till en jury som på kvällen för eventet korar vinnarna.

  lbs game awards logga

MASTERCLASS

Masterclasses är det vi kallar våra gästföreläsningar, workshops och möten med branschen. Vi bjuder in personer som arbetar i eller studerar mot branscher relaterade till våra utbildningar. På så vis får du som elev inblick i arbetslivet och verklighetsförankring i din utbildning.

Elev står och pratar framför klassen