×
 

OM LBS KUNGSBACKA

Tre år av kreativitet
LBS Kreativa Gymnasiet Kungsbacka är en skola med kreativ miljö, där du får möjlighet att inrikta dig på ämnen som intresserar dig lite extra. Vi är en växande skola med ca 150 elever. Här kan du läsa Estetiska programmet eller Teknikprogrammet som båda ger tre kreativa år och högskolebehörighet.

Gemenskap
Hos oss har elever och lärare en bra relation, och här umgås vi även mellan årskurser och program. Våra gemensamma intressen är det som förenar oss och skapar en härlig gemenskap, god stämning och stora kontaktnät.

Gymkort på Nordic Wellness
Idrotten hålls på Nordic Wellness, mitt emot skolan och på närområdets övriga idrottsanläggningar. Du får också gymkort på Nordic Wellness vilket innebär att du kan nyttja gymmet även på håltimmar och fritid.

 • Alla accepterar varandra och man får vara som man vill. Lärarna är snälla och hjälpsamma och det finns alltid personal att vända sig till.

  Ella Elev, spelgrafik

VANLIGA FRÅGOR

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om vår skola. Har du andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

VÅRA AWARDS

 • LBS E-SPORT AWARDS

  Varje år hålls LBS E-sport League som slutligen avgörs under E-sport Awards. Lagen får vara proffs för en dag medan de slåss om medaljerna.

  LBS e-sport awards logga
 • LBS GAME AWARDS

  Ett event där vi hyllar våra spelgrafiker och spelutvecklare. Bidrag lämnas in till en jury som på kvällen för eventet korar vinnarna.

  lbs game awards logga

MASTERCLASS

Masterclasses är det vi kallar våra gästföreläsningar, workshops och möten med branschen. Vi bjuder in personer som arbetar i eller studerar mot branscher relaterade till våra utbildningar. På så vis får du som elev inblick i arbetslivet och verklighetsförankring i din utbildning.

Elev står och pratar framför klassen