×
 

VILL DU BESÖKA OSS?

Fyll i formuläret så skickar vi information till dig om skolan, samt påminnelser när öppna huset eller prova på-dagen närmar sig. Hoppas vi ses!

När börjar du gymnasiet?

När du eller dina föräldrar skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus/annan skolvisning, önskar information eller marknadsföring om våra skolor, behöver samtycke lämnas. Samtycke är frivilligt och avges när anmälan eller önskemålet skickas in. LBS Kreativa Gymnasiet är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

De personuppgifter vi behandlar är namn, e-postadress och telefonnummer för samtliga kontakter med dig samt programval och år för tänkt studiestart för information och marknadsföring. Vissa utskick innehåller spårningspixlar så vi kan se antal öppnade brev.

Uppgifterna delas med anställda inom skoladministration och kommunikation på de skolor du visat intresse för. Syftena är att administrera besök, skicka marknadsföring, andra meddelanden och påminnelser. Vi kan även komma att dela uppgifter till kommunikatörer på bolag inom koncernen för marknadsföring av liknande utbildningar. Vidare lämnar vi information till myndigheter om vi är skyldiga att göra så enligt lag.

De rättsliga grunderna är samtycke för administration av skolbesök och svar på allmänna frågor samt berättigat intresse för den marknadsföring som inte följer av samtycke. Reklam för liknande utbildningar anser vi motiverade i viss omfattning. Utlämnande till myndigheter följer av rättslig förpliktelse. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningstiden för den sökta utbildningen gått ut. Vid tillbakadraget samtycke gallras uppgifterna omgående.

Till tekniskt stöd anlitas personuppgiftsbiträdena AcadeMedia Support AB, Microsoft Ireland Operations Ltd och Infobip Sweden AB. Uppgifterna kan komma att behandlas i Sverige/EU och i de s.k. tredjeländerna USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia och Ryssland. Överföring till tredjeländerna sker med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

Du kan när du vill dra tillbaka ditt samtycke, invända mot behandlingen, begära registerutdrag, rättelse eller att vi begränsar behandlingen. För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationsutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss. Du kan även kontakta skolan för detta på fliken Kontakt i menyn.

KONTAKT

Vårt dataskyddsombud kontaktas på dataskydd@academedia.se. Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se).

 

ÖPPET HUS PÅ LBS KREATIVA GYMNASIET KALMAR

Creators welcome! På våra öppna hus träffas vi och pratar om skolan och våra olika program. Du får också chansen att ställa alla frågor du kan tänkas ha. Fyll i formuläret här på sidan så får du påminnelser via sms och mail när öppna huset närmar sig.

Den 23 januari anordnar vi en prova på-dag där du får möjlighet att själv testa på de verktyg och program som används på App- och webbutveckling, Grafisk design, Spelgrafik och Spelutveckling. Självklart kommer vi också att finnas där för att svara på alla tänkbara frågor om våra program, LBS och gymnasievalet.

Eftersom vi inte har några fysiska lokaler ännu kommer våra öppna hus och prova på-dagar att hållas centralt i Kalmar. Vår prova på-dag i januari kommer att äga rum i Glasannexet som ligger i Kalmarsalen, och tillfället i april kommer att hållas i Kronansalen på Kalmars länsmuseum.

Varmt välkommen till oss på LBS!

Kommande öppna hus:

  • Inga kategorier
    • Kom och testa på hur det är att plugga app- och webbutveckling, grafisk design, spelgrafik eller spelutveckling med oss i Glasannexet som ligger i Kalmarsalen.

    • Varmt välkommen på öppet hus i Kronansalen på Kalmars länsmuseum!